Tala Fou a le Tupu - Le 'ese'esega i le va o le fa'a'ele'ele'ele'ele ma le vevela

Fa'a'u'u vevela: O lenei metotia e aofia ai le fa'atofuina o le uamea i totonu o se ta'ele fa'amea vevela, fa'ataga e fa'afeagai ma le sua o le zinc e fai ai se fa'aapa.O le mafiafia o le ufiufi o le vevela-dip galvanizing e masani lava i le va o le 45-400μm, lea e lelei le faʻafefeteina ma le mafiafia maualuga.

Electro-galvanizing: Electro-galvanizing o se faʻagasologa lea e faʻapipiʻi ai se vaega o le zinc i luga o le uamea e ala i le eletise.O le mafiafia o le paluga zinc electroplated e masani ona manifinifi, e uiga i 5-15μm.Ona o lona tau maualalo, electro-galvanizing e masani ona faʻaaogaina i taavale, mea faigaluega fale ma isi fanua, ae o lona teteʻe aʻa e le lelei e pei o le vevela-dip galvanizing.

galvanizing vevelamaeletise-galvanizinge lua auala eseese o u'amea anti-corrosion togafitiga.O latou eseesega autu o loʻo taoto i le faagasologa o togafitiga, faʻapipiʻi mafiafia, faʻamaʻi faʻamaʻi ma foliga vaaia.O fa'amatalaga nei:

Fa'agasologa tekinolosi.

O le galvanizing vevela o le faatofuina lea o mea faigaluega u'amea i le vai zinc u'amea mo togafitiga galvanizing, ae o le electro-galvanizing o le faatofuina lea o mea faigaluega i totonu o se electrolyte o loʻo i ai le zinc, ma faʻapipiʻi le zinc layer i luga o le mea faigaluega e ala i le electrolysis.
Ufiufi mafiafia.

O le zinc layer o le vevela-dip galvanizing e masani ona mafiafia, ma se mafiafia averesi o 50 ~ 100μm, ae o le zinc layer o electro-galvanizing e thinner, masani 5 ~ 15μm.
Tete'e a'a.O le fa'afefeteina o le galvanizing vevela e masani lava ona sili atu nai lo le electro-galvanizing ona o lona lapisi zinc e mafiafia ma sili atu toniga, lea e sili atu ona puipuia le u'amea.
Fa'aaliga.

O le pito i luga o le vevela-dip galvanizing e masani lava ona gaogao ma pogisa i le lanu, ae o le pito i luga ole electro-galvanizing e lamolemole ma susulu i le lanu.
Fa'aoga lautele.

O le galvanizing vevela e tele lava ina fa'aogaina i totonu o siosiomaga i fafo, e pei opa auala, olo malosi, ma isi, ae o le eletise-galvanizing e tele lava ina faʻaaogaina i totonu o le siosiomaga, e pei o meafale, vaega taʻavale, ma isi.

I se tulaga lautele, o le vevela-dip galvanizing e maua ai le mafiafia o le puipuiga ma le umi o le puipuiga o le taimi ma e talafeagai mo siosiomaga faigata, ae o le electro-galvanizing e maua ai se mea e sili atu le puipuia ma e talafeagai mo talosaga e le manaʻomia ai le maualuga o le corrosion resistance poʻo le iai o mea teuteu.taimi.

Fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga

Email: chinaroyalsteel@163.com (Factory General Manager)

WhatsApp: +86 13652091506(Factory General Manager)


Taimi meli: Feb-29-2024