Tala Fou Faavaomalo: Tala fou i le taeao po!Tele le pa i le uafu o Rusia!

Na tupu se afi i le taeao po o le aso lava lea i le taulaga faapisinisi a Rusia o Ust-Luga i le Baltic Sea.O le afi na sasao i luga o se nofoaga e umia e Novatek, le sili ona tele o le gaosiga o le kesi faʻalenatura i Rusia, i le uafu o Ust-Luga.O le fale gaosi a Novatek i totonu o le uafu e fa'avasegaina ma fa'aulu atu le kesi fa'alenatura fa'amama ma fa'aogaina le fa'alava e lafo atu ai oloa gaosi malosi i maketi fa'avaomalo.

Na lipotia mai e le ofisa o tala fou a Rusia e lua tane teu oloa a Novatek ma se nofoaga pamu i le nofoaga na faaleagaina i le pa, ae o le afi na pulea.

640

Fai mai tagata o le lotoifale na latou faalogoina drones o lele latalata ane i luma o le afi, sosoo ai ma le tele o pa.

Fai mai Novatek i le aso 21, o le pa na tupu i le Baltic Sea uafu o Ust-Luga i lena aso na mafua mai i "mea mai fafo."

I le tali atu i le faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo taʻua i luga, na taʻua ai e le Ukrainian National Security Agency e faapea, i le vaveao o le aso 21, na faʻatautaia ai e le matagaluega o le puipuiga a le atunuu Ukrainian se galuega faʻapitoa i se uafu i Ust-Luga Port i Leningrad Region, Rusia, e faʻaaoga ai drones. e osofa’ia le eria.O le osofaʻiga na faʻatupuina Na tupu se afi ma faʻamalosia tagata e o ese.

Na taʻua e le National Security Service of Ukraine e faapea o le faagaioiga a le autau a Iukureini na fuafua e faʻalavelaveina le faʻaogaina o suauu a le vaegaau a Rusia.

Fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga
imeli:chinaroyalsteel@163.com 
Telefoni / WhatsApp: +86 136 5209 1506


Taimi meli: Ian-23-2024