Va'aiga o le Maketi Alumini Tube Tele i le 2024: Le Alamanuia Fa'aulufaleina i se Ta'amilosaga Fou o le Tuputupu A'e.

O lepaipa aluminio loʻo faʻamoemoeina le faʻatupulaia o pisinisi, faʻatasi ai ma le maketi o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 20.5 piliona i le 2030, i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 5.1%. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo mulimulitaʻia le faʻatinoina o galuega a le alamanuia i le 2023, ina ua faʻatauina le maketi alumini alumini i le lalolagi i le $ 14.5 piliona. O le agai i luga o le maketi e mafua ona o le tele o mea, e aofia ai fuafuaga a le malo, faʻalauteleina le faʻalauiloaina o tagata faʻatau, ma le malosi o manaʻoga i totonu o le atunuʻu, aemaise i le itulagi o Asia Pasefika, e taʻitaʻia e Saina.

paipa alumini
paipa alumini

I Amerika i Matu ma Europa, o lepaipa aluminio lo'o fa'atupula'ia pea le maketi, fa'atupu e le tele o mea. O fuafuaga a le Malo e fa'alauiloa mea gafataulimaina ma le fa'aleleia o le si'osi'omaga ua fa'aosofia ai le mana'omia mo paipa alumini, aemaise i alamanuia e pei o le faufale, ta'avale, ma le afifiina. E le gata i lea, o le siʻitia o le faʻalauiloaina o tagata faʻatau e uiga i tulaga lelei o le alumini e pei o le mama, teteʻe o le pala, ma le toe faʻaaogaina ua faʻateleina ai le maketi i nei itulagi.

I le taimi nei, o le itulagi o Asia Pacific, aemaise lava Saina, ua tulaʻi mai o se malosiaga taua i le lalolagimaketi alumini paipa.Ole malosi ole mana'oga ile atunu'u, fa'atasi ai ma faiga fa'avae lagolago a le malo ma se fa'avae malosi o le gaosiga, ua fa'atupuina ai le fa'atupulaia o le fa'auluuluga alumini.

O le natura mama o le alumini rectangular tube e faʻapena ona lelei mo pisinisi e pei o le aerospace ma taʻavale, lea o le faʻaititia o le mamafa o se faʻamuamua maualuga.

paipa alumini
alumini

Va'ai i luma i le 2024 ma tua atu, o lepaipa lapotopoto aluminimaketi o loʻo faʻamoemoe e faʻalautele atili, faʻauluina e le faʻaauauina o tekonolosi ma faʻafouga i faiga gaosiga. O le atinaʻeina o alumini alumini maualuga ma le faʻaaogaina o tekinolosi gaosiga lelei e faʻamoemoeina e faʻaleleia ai le faʻatinoga ma le gafatia o paipa alumini, tatala avanoa fou mo latou faʻaoga i pisinisi eseese.

Saina Royal Corporation Ltd

tuatusi

Bl20, Shanhecheng, Shuangjie Street, Beichen District, Tianjin, Saina

Telefoni

+86 13652091506


Taimi meli: Au-01-2024